Zeil- en Surfclub Gavermeer

  • surf1.JPG
  • zeil1.JPG

De Gavers gaan dicht

 

De Provincie West-Vlaanderen neemt extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het zijn maatregelen om situaties te vermijden waarbij veel mensen samenkomen en zo de kans op een contact tussen een mogelijke besmette persoon en gezonde personen te verminderen.

De federale overheid heeft op 12/3/2020 beslist om de lessen op scholen op te schorten, beperkingen in te stellen voor handelszaken en alle recreatieve activiteiten (sport, cultuur, folklore, enz.)

Aanvullend heeft de Provincie West-Vlaanderen heeft beslist om vanaf vrijdag 13 maart haar activiteiten naar het ruime publiek (evenementen, studiedagen, activiteiten in de provinciedomeinen) te annuleren of uit te stellen tot en met zondag 19 april.

Voor het provinciedomein De Gavers wil dit zeggen dat alle activiteiten verboden worden, voorlopig, tot en met 3/4/2020. In de periode erna, voorlopig tot 19/4/2020, wordt het heel sterk afgeraden om activiteiten, vergaderingen, opleidingen, enz. te organiseren. Hou ermee rekening dat de situatie evolueert en heel snel kan veranderen. Wij houden u op de hoogte van de verdere evolutie.

Concreet betekent dit dat wij het gebruikersoverleg van donderdag 19/3/202 annuleren. Een nieuwe datum zal later voorgesteld worden.

Ook wordt alle watersport (surfen, zeilen suppen, duiken, .a.) verboden tot en met 3/4/2020 (voorlopig).

Op 29/3/2020 zal de mutsenwedstrijd ook niet kunnen plaats vinden.

Ik neem aan dat jullie de bestuursvergadering van 17/3/2020 waarschijnlijk ook zullen annuleren en dat de cafetaria ook gesloten zal worden?

Met vriendelijke groeten

Toon Dooms

cid:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toon Dooms | Hoofddeskundige / Waarnemend Coördinator

PRNC De Gavers

Provincie West-Vlaanderen

 

Eikenstraat 131

8530 Harelbeke

T 056 23 40 14

M 0497 051 855

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

W http://www.West-Vlaanderen.be/gavers