Zeil- en Surfclub Gavermeer

  • surf1.JPG
  • zeil1.JPG

Les geven in 2019

 

ASPIRANT-INITIATOR

 Jongeren die reeds vroeg willen beginnen met windsurf- of zeiltraining te geven in hun club en de loop van het kalender jaar 16 jaar worden, kunnen de cursus aspirant-initiator volgen. Met dit getuigschrift kan je samen met of naast een gediplomeerde lesgever les geven aan beginners.

 

De opleiding Aspirant-Initiator is een instapniveau naar de opleiding Initiator. Initiator is het eerste opleidingsniveau op weg naar Instructeur B, Trainer B en Trainer A.

 

INHOUD

De cursus vindt plaats tijdens één weekend waarin 16 uren les wordt gegeven. De lessen zijn praktijk gericht en er wordt GEEN examen afgelegd, maar er wordt tijdens de lessen permanent geëvalueerd. De geslaagde kandidaten ontvangen een attest van de Vlaamse Trainersschool.

 

De docent brengt deelnemers bij hoe ze op een veilige en efficiënte manier kunnen helpen in de begeleiding van groepen sportbeoefenaars. De inhoud van de opleiding spitst zich dan ook toe op het didactisch handelen van de Aspirant-Initiator. 

 

TOELATINGSVOORWAARDEN

 Om te kunnen deelnemen aan de aspirant-initiator dien je wel in het bezit te zijn van een internationaal zeilpaspoort. Alle vaardigheden (=stempels) van het basisdiploma eenmansboten, meermansboten, catamaran of windsurfen moeten behaald zijn!

 

PRIJS

 De kostprijs van de cursus is 60 euro. 

 

INSCHRIJVEN

 Inschrijven kan je door het formulier in te vullen op de website van WWSV (ex-VYF). http://www.wwsv.be/nl/aspirant-initiator-202.htm

Daarna krijg je een bevestigingsmail en ook het rekeningnummer waarop kan gestort worden.

 

DATA 2019

Nog niet bekend 

 

Allemaal met overnachting (de prijs hiervan varieert wat per club en locatie, alsook het eten dient apart te worden verrekend met de club). 

 

TERUGBETALING KOSTEN

Het inschrijfgeld, verplaatsingskosten, maaltijden ter plaatse en overnachting worden door ons terugbetaald op voorwaarde dat men gedurende 2 jaar, minimum 1 kamp/jaar of minimum 10 trainigen/jaar gedurende het zeil- of surfseizoen bij onze club geeft.